Forside

HÅG SoFi®

Stands out and Fits in.

Tiltrækkende, flot, inspirerende. HÅG SoFi er designet til brugeren. Den fås i udtryk fra let, raffineret og sammenhængende til ekspressiv og dristig. Der er et bredt udvalg af modeller, materialer og farver at kombinere og vælge imellem.

HÅG SoFi® har det hele.it all

Helt unik med bred appeal! HÅG SoFi-kollektionen har det hele. Den samler og perfektionerer alle HÅG brandets bedste designfunktioner. En HÅG-stol vil for altid ændre din opfattelse af at sidde. Stolens kerne består af vores unikke HÅG inBalance®, der intuitivt holder dig i balance og i konstant bevægelse (BalancedMovementMechanism™), uden at du behøver at tænke over det. Oplev HÅG SoFi.

Designed af: Frost Produkt AS, Powerdesign og Scandinavian Business Seating Design team.
 

HÅG SlideBack™

HÅG SlideBack™ multifunktionsarmlænene er udstyret med en funktionel tilbageglidende funktion. Armlænene kører tilbage i en lige lineær bevægelse. Du skal blot skubbe dem tilbage og parkere dem. Nu kan du også sidde sidelæns. Armlænene kan også nemt og hurtigt omdannes til bekvemmelige albuestøtter.

 
 


 
 

HÅG SoFi - Formal

Formal

HÅG SoFi er bemærkelsesværdig og tidløs med en konservativ stil. I dette rene og sammenhængende udtryk blandes flader, farver og detaljer, så stolen både passer ind og samtidig gør et stort indtryk. Så den altid skaber et flot look.


Edge

Denne HÅG SoFi udtrykker sin helt egen stil. Et moderne look til det farverige arbejdsmiljø, trendy og en lille smule dristig. HÅG SoFi – en stol, der overrasker – med kontrastfarver, der fremhæver detaljer og linjer. Med det glade design både udfordrer og inspirerer den.

 


Casual

Til dig, der føler dig hjemme på arbejde. Den afslappende HÅG SoFi er beregnet til de uformelle arbejdspladser. Med stoffer i bløde nuancer og fine kontraster, der skaber en uhøjtidelig atmosfære. Et helt igennem behageligt og tiltalende udtryk.

 

 

HÅG SoFi®
Designers Choice

HÅG SoFi®
Standard