Forside

Kontakt

Internationalt gennembrud for HÅG design

HÅG tildeles den internasjonale og prestisjetunge designprisen red dot design award

10.09.2010

HÅG tildeles den internationale prestigefyldte designpris red dot designpris: product Design for kontorstolen HÅG Futu. red dot design award er en af verdens mest anerkendte designkonkurrencer. HÅGs fokus på Skandinavisk design, får hermed et Europæisk gennembrud.

red dot design er en prisen for høj designkvalitet. Kun produkter, som klart udskiller sig ud fra de andre produkter, på baggrund af deres enestående design, modtager det eftertragtede kvalitetsstempel fra den internationale jury. Jurien bedømmer produkterne efter graden af innovation, funktionalitet, ergonomi og miljø samt brugervenlighed. I år har jurien valgt blandt 4525 produkter fra 1636 firmaer i 57 lande.

HÅG Futu er en elegant arbejdsstol som ser imponerende enkel ud på ydersiden, da alle funktioner er bygget ind i stolen. Efter flere års udvikling er alle detaljer perfekte og er nu klar til at blive lanceret internationalt. For HÅG, er red dot award en belønning for en langsigtet designstrategi, siger Research Development direktør Christian Lodgaard “Vi får en en belønning for mange års satsning på design, hvor balanceret siddekomfort, kvalitet og miljøvenlige løsninger er hjørnestenene i HÅG’s designfilosofi.”

Vi er stolte og glade for red dot award: product design. Denne pris viser at innovation er nødvendig for at være “ledende”. Vores desingfilosofi er vigtig for at skabe nye og varige konkurrencefortrin, og denne prestigetunge pris er en stor motivation, siger Lars I Røiri, adm. direktør. Salget af HÅG Futu er gået over alle forventninger, og stolen har hjulpet os med at komme ind på nye markeder og til at opnå større accept hos, for os vigtige målgrupper, som designere og arkitekter. Det er derfor specielt vigtigt for os, at få denne internationale anerkendelse”, slutter han.

HÅG Futu har tidligere modtaget flere priser, blandt andet Prisen for God Design og Miljøprisen fra Norsk Designråd.

Den oficielle overrækkelse af red dot design award finder sted 5. juli i Essen i Tyskland.


Kontakt:

Christian Lodgaard, Direktør Reasearch & Developement i HÅG og Scandinavian Business Seating
Tlf +47 41 64 18 23, e-post: christian.lodgaard@sbseating.com

Lars I. Røiri, Administrerende Direktør i HÅG og Scandinavian Business Seating
Tlf: +47 22 59 59 00, e-post: lars.roiri@sbseating.com