Forside

Kontakt

Ti års garanti

HÅGs designfilosofi baserer sig på fire hjørnestene: visuelt design, dynamisk ergonomi, miljø og kvalitet. HÅG udvikler, fremstiller og leverer produkter af høj kvalitet og giver 10 års garanti fra produktionsdatoen, på alle stole, mod materialefejl og produktionsfejl. Garantien gælder for stole, som har været brugt normalt, dvs. på en almindelig arbejdsplads og i maks. 9 timer om dagen. Garantien dækker reparation af alle nødvendige udskiftningsdele. Omkostninger til arbejdsløn og transport er ikke inkluderet. Normalt slid må forventes og dækkes ikke af garantien. HÅG giver livstidsgaranti på gaslifte.

24/7 brug - 5 års garanti
Nogle HÅG siddeløsninger (HÅG H03, HÅG H04, HÅG H05 og HÅG Executive) er designet til brug i mere end 9 timer om dagen (24/7 brug) som fx skiftehold, terminaler og overvågningsarbejde. Disse stole er testet i henhold til British Standard BS 5459-2 og leveres med en 5 års garanti mod materialefejl og produktionsfejl. Garantien dækker reparation af alle nødvendige udskiftningsdele. Omkostninger til arbejdsløn er ikke inkluderet. Normalt slid må forventes og dækkes ikke af garantien. 


Generelle betingelser
HÅG stole med Total Colour (HTC) Standard kollektionen, beregnet til brug i op til maks. 9 timer om dagen er dækket af 10 års garanti.

HÅG giver også en garanti på mindst 5 år på tekstiler fra HTC Extended kollektionen, beregnet til brug i op til maks. 9 timer om dagen.

De fleste af vores kontor- og mødestole er testet og godkendt i henhold til:

  • EN 1335 Type A (europæisk standard for kontorstole) 
  • EN 13761 (europæisk standard for møde- og konferencestole)
  • ANSI/BIFMA (amerikansk  standard for kontor-, møde- og konferencestole)
  • GS Geprüfte Sicherheit (tysk sikkerhedscertificering fra LGA instituttet)

Derudover er en række af vores kontorstole blevet testet i henhold til:

  • British Standard BS 5459-2  (intensive brug 24/7)